DESPRE MAUDI

MAUDI – Furs & Leather

Draga Maudi Chic Lady, bine-ai venit!

Datorita marilor designeri care au inclus in colectiile lor confectii si accesorii din blana naturala, astazi mai mult ca niciodata, datorita evolutiei societatii in Romania, a persoanelor atente la felul in care arata, a schimbarii obiceiurilor zilnice, aparitiei rezindentelor si a birourilor mari si elegante cu parcari subterane, conceptul de blana naturala a prins un caracter cotidian pentru un public cat mai larg, motive pentru care, MAUDI Furs & Leather vine in intampinarea satisfacerii nevoii de blanuri in Romania si nu numai.

Ca si viziune de afacere, abordam urmatoarea strategie, si anume: democratizarea hainei de blana prin introducerea unor blanuri mai accesibile, a unor modele purtabile de fiecare zi, precum si conceptul de haina de blana naturala din materii prime combinate.

Ca si firma tanara, avem experienta participarii la targuri de profil, remarcandu-ne prin taieturi rafinate avangardiste, din blanuri pretioase de nurca, vulpe roscata, vulpe argintie, vulpe polara, astrahan.

Pentru a satisface gusturile si nevoile clientelor noastre, propunem o gama diversificata de produse: caciuli de blana, gulere, veste, cape, haine precum si combinatii de piele si blana.

Ne adresam femeii secolui XXI – GRATIOASA, SPECIALA, CURAJOASA si intotdeauna CHIC!

Înscrie-te la newsletter
De ce sa ne alegi pe noi?

Colaboram cu ateliere din strainatate si designeri straini pentru anumite produse, promitand o inalta calitate a materialelor si o mare atentie dedicata detaliilor.